NOU Itinerari audioguiat que passa pel CIARGA

Les dones durant la Segona República i la Guerra Civil a Santa Margarida i els Monjos

En motiu dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona, el passat 14 de març de 2021 es va estrenar un itinerari pel municipi en clau de gènere per resseguir el paper de les dones durant la Segona República i la Guerra Civil. Aquest itinerari es pot realitzar de forma lliure entrant en aquest enllaç des de qualsevol lloc o bé a peu passejant pel municipi.

Si us ve de gust realitzar l’itinerari a peu, només cal que us feu amb el mapa del recorregut que trobareu penjat a continuació i aneu resseguint els espais marcats. A cada espai us trobareu un codi QR que heu d’escanejar amb el mòbil per tal d’activar l’explicació.

Aquest itinerari és la primera acció del projecte La Memòria de Totes, impulsat per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i que es començarà a desenvolupar el 2021. La proposta neix amb l’objectiu de recuperar i posar en valor la història de les dones del municipi a través d’un procés participatiu obert a totes les veïnes.

Mapa de l'itinerari