Les petjades del Vesper

PROPERA DATA: Diumenge 10 de març a les 10:30h

Visita combinada i degustació CIARGA i Refugi del Serral + Celler Nadal
Enoturisme i memòria històrica al Penedès

Fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i Nadal presentem una experiència sensorial i amb contingut, una activitat de maridatge que combina memòria històrica, enologia i gastronomia del Penedès. L’activitat inicia el seu recorregut al Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (CIARGA) i Refugi del Serral a Santa Margarida i els Monjos, un equipament museogràfic singular i de referència, on coneixerem la petjada que deixà al municipi la Guerra Civil i, en especial, l’aviació republicana, amb la construcció del camp d’aviació, els tallers de muntatge d’avions i un dels refugis més ben conservats.

Tot seguit ens desplaçarem a Nadal on descobrirem, encara presents entre vinyes, les restes de l’antic aeròdrom de Sabanell que juntament amb el dels Monjos, actuava en la xarxa anomenada el Vesper de la Gloriosa. Aquí coneixerem la història de les bodegues, visitarem el celler i l’antic magatzem utilitzat com hangar durant la guerra i s’oferirà una degustació de vins, tot plegat en un entorn íntim de la finca, enmig del paisatge inconfusible del Penedès.

Informació addicional 

El paquet turístic Les petjades del vesper es realitza cada 2n diumenge de mes a les 10:30h
L’itinerari té una durada aproximada de 4 hores
.
La ruta comença a les 10:30h al CIARGA des d’on es realitzarà una visita guiada.
L’itinerari continua a les 12:00h amb la visita al celler Nadal on s’oferirà una degustació de vins.

Preu: 34€ per persona (IVA inclòs)

El paquet inclou: visita al CIARGA, visita al celler Celler Nadal i degustació de vinsNo inclou el transport, tots els desplaçaments van a càrrec del client.

Informació i reserves

Santa Margarida i els Monjos
Punt d’Informació Turística de Santa Margarida i els Monjos. Tel. 669 287 539 / ciarga@ciarga.cat

Celler Nadal
Finca Nadal de la Boadella, s/n.  El Pla del Penedès 08733. Tel.+34 938 988 011 / 607463052  visita@nadal.com

Reserva al web: www.enoturismepenedes.cat